Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعضی از غذا‌های محلی استان گیلان، مثل میرزا قاسمی، خورش اناربیج و واویشکای مرغ شناخته شده‌تر هستند، اما تره اسفناج هم دست کمی از آن‌ها ندارد.


مواد لازم برای ۴ نفر:
اسفناج- ۵۰۰ گرم
تخم مرغ- ۳ عدد
سیر- ۱ بوته متوسط
نارنج- ۲ عدد یا آب نارنج نیم پیمانه
برنج نیم‌دانه- نیم پیمانه
کره- ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از چیزبرگر ایتالیایی و کتلت کینوا تا کوفته کباب ترکی استانبولی با سس خوشمزه + تصاویر

طرز تهیه
۱-برای درست کردن این غذا ابتدا اسفناج را پاک کنید و بشویید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی آب اسفناج کاملا رفت آن را درشت خرد کنید. در واقع بعد از پاک و خرد کردن باید ۵۰۰ گرم اسفناج جدا کنید.

۲-برنج نیم دانه را پاک کنید و تمیز بشویید. سپس اسفناج خرد شده و برنج را داخل یک قابلمه بریزید. یک و نیم لیوان به آن اضافه و گاز را روشن کنید. حرارت گاز باید ملایم باشد و چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا تره اسفناج ته نگیرد. وقتی برنج کاملا پخت گاز را خاموش کنید. در همین حالت که برنج داغ است آن را با گوشت‌کوب له کنید.

۳-داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و سیر را با مقداری زردچوبه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. مراقب باشید آن‌ها را نسوزانید. وقتی سیر‌ها طلایی شدند

تخم مرغ‌ها را داخل آن بشکنید و هم بزنید تا سفت شوند. وقتی تخم مرغ‌ها آماده شد، گاز را خاموش کنید و دوباره سراغ قابلمه برنج و اسفناج بروید.

۴-مجدد زیر قابلمه را روشن و آب نارنج، فلفل سیاه، نمک و کمی دارچین به خورش اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه که آب نارنج‌ها را گرفته و داخل قابلمه ریختید، مخلوط سیر داغ و تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مواد به صورت یکنواخت داخل قابلمه پخش شوند.

۵-اگر روی خورش جمع شد و به اصطلاح دلمه بست، غذا آماده است. ۵ دقیقه آخر پخت، کره را داخل تره اسفناج بریزید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش آشپزی طرز تهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۳۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان

صالح محمدی گفت: زمان خزانه‌گیری برنج در شالیزارهای داخل شبکه آبرسانی، فومنات و اراضی خارج از شبکه از طریق تقویم زراعی اطلاع‌رسانی شد که برنجکاران باید با توجه به آن کشت و کار را انجام دهند.

وی عنوان کرد: نشاء برنج نیز در ۲۰ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری استان انجام شد.


شخم اولیه ۱۷۲ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه شخم اولیه ۱۷۲ هزار هکتار از شالیزارهای استان معادل ۷۲.۲۶ درصد انجام شده‌است، اضافه کرد: با توجه به اهمیت شخم اولیه، شالیکاران برخودار از منابع آب سنتی و آب‌های سطحی با استفاده از این فرصت حتما نسبت به انجام شخم و آماده‌سازی شالیزار اقدام کنند.

وی عنوان کرد: سال گذشته ۱۸۹ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان معادل ۷۹.۴ درصد به روش نشاء مکانیزه و مابقی سنتی کشت شد و ۲۰۱ هزار هکتار معادل ۸۴.۴۵ درصد به شیوه مکانیزه برداشت شد.

وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود که امسال نیز ۲۰۲ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان به شیوه مکانیزه کشت شود و برداشت ۲۱۰ هزار هکتار از شالیزارها هم به همین روش انجام شود.

به گفته محمدی، انجام کار وجین مکانیزه نیز برای ۳۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان پیش‌بینی شده‌ است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از شالیکاران خواست تا برنج را برپایه تقویم زراعی کشت کنند.

به ازای هر هکتار شالیزار حدود ۵۰ تا ۶۰ کیلو بذر برای خزانه‌گیری توصیه می‌شود، شالیکاران قبل از جوانه‌دار کردن بذر، آزمون خاک را در محل خزانه انجام دهند و بذر برنج را ضدعفونی کنند.

شالیکاران برای جدا کردن بذرهای کاملا پُر و سنگین از بذرهای پوک و نیمه پر باید بذر مورد نظر را در محلول آب و نمک قرار دهند، برای این کار باید به آب، نمک اضافه شود تا غلظت آب افزایش یابد، بطوری که یک تخم مرغ به اندازه یک سکه بالای آب قرار گیرد در اینصورت غلظت آب نمک برای بوجاری مناسب است.

بذرها در داخل محلول آب نمک ریخته و هم زده شود بذری‌هایی که در بالای آب قرار گیرند یا در وسط آب غوطه‌ور شدند غالبا ناسالم و غیر بذری هستند و باید توسط یک آبکش از بذرهای سالم جدا و برای مصرف غیربذری استفاده شود.

بذری‌هایی که کاملا ته نشین می‌شوند، بذرهای مناسب برای کاشت بوده که باید سریع از آب نمک خارج و چند مرتبه با آب معمولی شسته شود بطوری که نمک از بذرها کاملا جدا تا هیچگونه اثر سوء بر روی جوانه زنی بذر ایجاد نکند.

منبع : ایرنا

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • آموزش روز دوم، طرز تهیه مرغ خیارشوری
  • تصاویر | نشاء برنج در گیلان
  • آموزش گلاب گیری + فیلم
  • نفخ لوبیاها را چطور بگیریم ؟ ؛ طرز تهیه خوراک لوبیا | این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است | فوت و فن خوشمزه‌تر شدن این غذای سالم و خانگی
  • مربای ریواس ؛ یک مربای بهاری، پرخاصیت و مقوی + طرز تهیه
  • موسیالا من را یاد مارادونا می‌اندازد!
  • نشاءکاری برنج در گیلان
  • (تصاویر) نشاء برنج در گیلان
  • نشاء برنج در گیلان
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان